PIZZA TI AMO

PIZZA TI AMO Pizza Tiamo

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1015 beoordelingen
18 okt 2019 om 16:13 lekker pizza en vriendelijke chaufeur
18 okt 2019 om 15:19 Ice tea waren ze vergeten
17 okt 2019 om 22:28 Eten was lauw en veel te veel saus. 1ste keer toen ik bestelde was stukken beter.
15 okt 2019 om 23:32 Goed !!
15 okt 2019 om 22:33 Eten was heel lekker, werd op tijd bezorgd Zeker een aanrader
14 okt 2019 om 21:51 Verschrikkelijke ervaring: moest 2.15 u wachten op eten en toen het aankwam waren de frietjes koud en het eten vies!!!
10 okt 2019 om 23:25 De bezorger was super lief. Het eten was warm genoeg maar ik vond het eten opgepropt met allerlei dingen waardoor de frietjes beetje soggy was.
10 okt 2019 om 22:02 Vriendelijke bezorger! (Raby, denk ik hahah) wel olijven vergeten op 1 van de piza’s
10 okt 2019 om 21:15 2 cola's besteld en slechts 1 geleverd. Wel al meegedeeld bij de levering aan de deur. Ook was 1 vd kebabs met cocktailsaus besteld maar hier kreeg ik een vreemde mengeling van ketchup en mayonaise. Smaakte niet zoals gehoopt..
10 okt 2019 om 19:05 zoals altijd uitstekende service toch deze keer een minpuntje voor mij ik had een lasagne bolonaise besteld en kwam daarin salami en hesp tegen, die gaf een andere smaak aan de bolognaise wat ik persoonlijk spijtig vindt
9 okt 2019 om 20:36 Zeer vriendelijke levering door Rabi en lekker eten!
9 okt 2019 om 11:20 Heerlijke pizzas.